The UvA-LINKER will give you a range of other options to find the full text of a publication (including a direct link to the full-text if it is located on another database on the internet).
De UvA-LINKER biedt mogelijkheden om een publicatie elders te vinden (inclusief een directe link naar de publicatie online als deze beschikbaar is in een database op het internet).

Zoekresultaten

Zoekopdracht: faculteit: "ACTA" en publicatiejaar: "2010"

AuteursD.S. Barendregt, M. Leunisse
TitelAutotransplantatie van premolaren: een geheim van het parodontaal ligament
TijdschriftQuality practice. Nascholingstijdschrift voor tandartsen
Jaargang6
Jaar2010
Nummer1
Pagina's20-32
ISSN1876410X
FaculteitACTA
SamenvattingAutotransplantaten worden, zeker in de Scandinavische literatuur, vaak beschreven als vervanging van agenetische of verloren elementen. Het lichaamseigen karakter van deze manier om elementen te vervangen heeft vele voordelen boven de vervanging door een implantaat. De indicatie, elementkeuze, het klinisch verloop en de complicaties worden besproken. Transplanteren van elementen met een gesloten apex blijkt na een zorgvuldige endodontische behandeling heel goed mogelijk. De sleutel tot het succes blijken een strak behandelprotocol en hechte samenwerking te zijn, waardoor survival rates tussen 90 en 98% haalbaar zijn.
Soort documentArtikel
Document finderUvA-Linker