The UvA-LINKER will give you a range of other options to find the full text of a publication (including a direct link to the full-text if it is located on another database on the internet).
De UvA-LINKER biedt mogelijkheden om een publicatie elders te vinden (inclusief een directe link naar de publicatie online als deze beschikbaar is in een database op het internet).

Zoekresultaten

Zoekopdracht: faculteit: "ACTA" en publicatiejaar: "2009"

AuteursM.F. Reneman, M.A.J. van Waas
TitelModelanalyse: tandvervangkunst begint bij kaakwalvervangkunst
TijdschriftQuality practice. Nascholingstijdschrift voor tandartsen
Jaargang5
Jaar2009
Nummer2
Pagina's19-30
ISSN1876410X
FaculteitACTA
SamenvattingDit artikel is een bewerkte versie van een hoofdstuk uit het boek De toekomst van het kunstgebit. Max Reneman’s onvoltooide, verschenen in 1981 onder eindredactie van prof. G.E. Flögel. Het gaat over het analyseren van de gipsmodellen op basis van wat je in de mond ziet. Reneman laat je kijken naar de ‘wang-lipspier’, de kaak wal len, verschillende kaaktypen, patronen van botresorptie en het functioneren van de lippen, de wangen en de tong in het natuurlijke gebit. En hij vertelt wat dat betekent voor de opstelling van de kunstelementen en de vormgeving van kunststofvervanging van de kaak wal len. Dat alles onder het motto: ‘Tandvervangkunst begint bij kaak walvervangkunst’.
Soort documentArtikel
Document finderUvA-Linker