The UvA-LINKER will give you a range of other options to find the full text of a publication (including a direct link to the full-text if it is located on another database on the internet).
De UvA-LINKER biedt mogelijkheden om een publicatie elders te vinden (inclusief een directe link naar de publicatie online als deze beschikbaar is in een database op het internet).

Zoekresultaten

Zoekopdracht: faculteit: "ACTA" en publicatiejaar: "2009"

AuteursC. van Loveren, W.H. van Palenstein Helderman
TitelRegelmatig en zorgvuldig tandenpoetsen met fluoridetandpasta is de basis van preventie
TijdschriftQuality Practice. Nascholingstijdschrift voor Mondhygiënisten
Jaargang2
Jaar2009
Nummer2
Pagina's13-18
ISSN18764126
FaculteitACTA
SamenvattingVoor de gebitsverzorging door ouder en kind worden in Nederland veelal de adviezen van het Ivoren Kruis gehanteerd. De basis van dit advies is plaqueverwijdering met fluoridetandpasta. Wanneer dit onvoldoende bescherming biedt, is er meestal sprake van onregelmatig en onzorgvuldig gebruik. Voorlichting en instructie over dagelijkse en zorgvuldige mondhygiëne dient een eerste prioriteit te zijn bij de zorgverlener. Als zelfzorg niet of niet meteen op peil kan worden gebracht, kan (tijdelijke) ondersteuning plaatsvinden met professionele preventieve behandelingen. Alleen professionele preventieve behandeling zonder aandacht voor verbetering van zelfzorg is onvoldoende en moet als een kunstfout in de behandelingsstrategie worden gezien.
Soort documentArtikel
Download
Document finderUvA-Linker