The UvA-LINKER will give you a range of other options to find the full text of a publication (including a direct link to the full-text if it is located on another database on the internet).
De UvA-LINKER biedt mogelijkheden om een publicatie elders te vinden (inclusief een directe link naar de publicatie online als deze beschikbaar is in een database op het internet).

Zoekresultaten

Zoekopdracht: faculteit: "ACTA" en publicatiejaar: "2009"

AuteurC. van Loveren
TitelNaspoelen of niet?
TijdschriftQuality practice. Nascholingstijdschrift voor mondhygiënisten
Jaargang2
Jaar2009
Nummer2
Pagina's19-23
ISSN18764126
FaculteitACTA
SamenvattingEr zijn aanwijzingen om na het tandenpoetsen de mond niet te rigoureus te spoelen. Als alternatieven worden voorgesteld: ‘niet spoelen, alleen uitspugen’, ‘naspoelen met de slurry van speeksel en tandpasta’ of ‘naspoelen met een spoelmiddel met actieve ingrediënten’. In welke mate deze adviezen bijdragen aan een verhoogde effectiviteit is niet met zekerheid te zeggen. Het is dan ook nog te vroeg om een van deze adviezen tot standaardadvies te maken. Op individuele indicatie kunnen alle drie de adviezen zinvol zijn. Een ander naspoelregime na een slechte poetsbeurt is echter niet zinvol: eerst moet de kwaliteit van het poetsen op orde zijn.
Soort documentArtikel
Document finderUvA-Linker