The UvA-LINKER will give you a range of other options to find the full text of a publication (including a direct link to the full-text if it is located on another database on the internet).
De UvA-LINKER biedt mogelijkheden om een publicatie elders te vinden (inclusief een directe link naar de publicatie online als deze beschikbaar is in een database op het internet).

Zoekresultaten

Zoekopdracht: faculteit: "ACTA" en publicatiejaar: "2009"

AuteursF. Lobbezoo, M. Naeije
TitelNieuwe ontwikkelingen – een stellingname
TijdschriftQuality practice. Nascholingstijdschrift voor tandartsen
Jaargang4
Jaar2009
Nummer5
Pagina's54-56
ISSN1876410X
FaculteitACTA
SamenvattingTandartsen dienen zich in hun algemene of gedifferentieerde (bijv. gnathologische) praktijk bij voorkeur te beperken tot die nieuwe diagnostische procedures en behandelmodaliteiten, waarvan de betrouwbaarheid/validiteit en de effectiviteit/veiligheid met daartoe geëigende onderzoekstechnieken zijn aangetoond. In de praktijk van alledag bezien tandartsen meestal ook nog aandachtig een aantal tandarts- en patiëntfactoren die mede bepalend zijn voor de te nemen klinische beslissing, zoals hun eigen expertise en de waarden, verwachtingen en ingeschatte medewerking van de patiënt. Daarmee zijn hun klinische beslissingen, geheel volgens de huidige inzichten, gebaseerd op een combinatie van wetenschappelijk bewijs en klinische ervaring. De kwaliteit van de tandheelkundige zorg en het aanzien van de tandheelkundige beroepsgroep zijn gebaat bij deze aanpak.
Soort documentArtikel
Document finderUvA-Linker