The UvA-LINKER will give you a range of other options to find the full text of a publication (including a direct link to the full-text if it is located on another database on the internet).
De UvA-LINKER biedt mogelijkheden om een publicatie elders te vinden (inclusief een directe link naar de publicatie online als deze beschikbaar is in een database op het internet).

Zoekresultaten

Zoekopdracht: faculteit: "ACTA" en publicatiejaar: "2009"

AuteurR.C. Gorter
TitelEnige aandachtspunten bij gespreksvoering in de praktijk
TijdschriftQuality practice. Nascholingstijdschrift voor mondhygiënisten
Jaargang1
Jaar2009
Nummer3
Pagina's14-22
ISSN18764126
FaculteitACTA
SamenvattingHet belang van goed communiceren in de tandheelkundige praktijk wordt tegenwoordig alom onderkend. In dit artikel wordt uitvoerig ingegaan op enkele aspecten van communiceren die dit belang dienen. Wat zijn de aspecten van goed communiceren, hoe komt communiceren tot stand en hoe kan men dat beïnvloeden? Communiceren kan verschillende doelen hebben en de wijze waarop men communiceert, dient aan die doelen te worden aangepast. Dat geldt ook voor het moment waaróp wordt gecommuniceerd. Een intakegesprek verloopt op een andere wijze dan een adviesgesprek. Hoe verschillende vormen van gesprekken die een mondhygiënist met een patiënt kan hebben moeten worden gestructureerd, wordt beschreven en uitgelegd.
Soort documentArtikel
Document finderUvA-Linker