The UvA-LINKER will give you a range of other options to find the full text of a publication (including a direct link to the full-text if it is located on another database on the internet).
De UvA-LINKER biedt mogelijkheden om een publicatie elders te vinden (inclusief een directe link naar de publicatie online als deze beschikbaar is in een database op het internet).

Zoekresultaten

Zoekopdracht: faculteit: "ACTA" en publicatiejaar: "2008"

AuteurG.A. van der Weijden
TitelEigen flossplanning werkt positief op interdentale mondhygiëne
TijdschriftDe Tandartspraktijk
Jaargang29
Jaar2008
Nummer3
Pagina's59-
ISSN01671685
FaculteitACTA
SamenvattingEr zijn nog veel mensen die onvoldoende zorg en aandacht besteden aan hun dagelijkse gebitsreiniging. Dit ondanks het feit dat vanuit verschillende richtingen wordt aangegeven dat preventie van gebitsproblemen deel uitmaakt van een goede lichaamsverzorging. Er wordt via diverse technieken geprobeerd mensen te motiveren tot betere zelfzorg. Om succesvol te zijn moet de perceptie van de ratio gemak ↔ gedoe van een bepaalde handeling voor een persoon gunstig aanvoelen. Dit onderzoek gebruikt een techniek (if-then action plans) waarvan in andere situaties in de medische zorg gebleken is dat deze een positieve gedragsverandering kan bevorderen.
Het doel van dit onderzoek was om mensen aan het flossen te krijgen.
Soort documentArtikel
Document finderUvA-Linker