The UvA-LINKER will give you a range of other options to find the full text of a publication (including a direct link to the full-text if it is located on another database on the internet).
De UvA-LINKER biedt mogelijkheden om een publicatie elders te vinden (inclusief een directe link naar de publicatie online als deze beschikbaar is in een database op het internet).

Zoekresultaten

Zoekopdracht: faculteit: "ACTA" en publicatiejaar: "2008"

AuteursS. Lazzari, K.K. Yuen, M.A.J. Eijkman, R.C. Gorter
TitelEen dossieronderzoek: Klachten over tandartsen: een poging tot ordening aan de hand van een dossieronderzoek bij een rechtsbijstandverzekeraar
TijdschriftQuality practice. Nascholingstijdschrift voor tandartsen
Jaargang4
Jaar2008
Nummer1
Pagina's52-55
ISSN1876410X
FaculteitACTA
SamenvattingDit artikel is de zesde in een reeks, waarin telkens een casus wordt besproken die een tandartsadviseur van een zorg- of rechtsbijstandverzekeraar ter beoordeling krijgt. Het doel van deze kleine artikelenreeks is de tandarts/algemeen practicus inzicht te bieden in de klinische problemen en dossierproblemen waarmee de adviseur te maken krijgt. De reeks wordt verzorgd door zeven collega’s die allen verbonden zijn aan grote Nederlandse zorg- en rechtsbijstandverzekeraars of letselschadebureaus. Zij zijn of waren werkzaam in een eigen tandartspraktijk en hebben een lange ervaring waar het de beoordeling betreft van kwesties waarbij collega’s aansprakelijk worden gesteld door patiënten.
Soort documentArtikel
Document finderUvA-Linker