The UvA-LINKER will give you a range of other options to find the full text of a publication (including a direct link to the full-text if it is located on another database on the internet).
De UvA-LINKER biedt mogelijkheden om een publicatie elders te vinden (inclusief een directe link naar de publicatie online als deze beschikbaar is in een database op het internet).

Search results

Query: faculty: "FEB" and publication year: "2011"

AuthorsB. Baarsma, P. Risseeuw
TitleConsument financiele producten gediend met heldere aansprakeljkheid dienstverleners
JournalMe Judice : Economen in Debat
Volume2011
Year2011
Issue15 maart
FacultyFaculty of Economics and Business
Institute/dept.FEB: Amsterdam School of Economics Research Institute (ASE-RI)
AbstractIn plaats van uitgebreide regelgeving voor financiƫle producten is het eenvoudiger en effectiever om de aansprakelijkheid van financiƫle dienstverleners helder te regelen, stellen Barbara Baarsma en Peter Risseeuw. Dan is duidelijk wie het risico van incorrecte productontwikkeling en dienstverlening draagt en komt de consument vanzelf weer centraal te staan. Dat is de les van het baanbrekende werk van de Britse econoom en Nobelprijswinnaar Ronald Coase. Nu wordt de wet naar de letter gevolgd. Deze afvinkcultuur resulteert in symptoombestrijding en lost de onderliggende oorzaak van het probleem voor consumenten niet goed op.
Document typeArticle
Document finderUvA-Linker