The UvA-LINKER will give you a range of other options to find the full text of a publication (including a direct link to the full-text if it is located on another database on the internet).
De UvA-LINKER biedt mogelijkheden om een publicatie elders te vinden (inclusief een directe link naar de publicatie online als deze beschikbaar is in een database op het internet).

Search results

Query: faculty: "FEB" and publication year: "2007"

AuthorsR.F.A. Aalbers, H. Vollebergh
TitleInstrumentarium voor transitie naar CO2 neutrale glastuinbouw
PublisherSEO
PlaceAmsterdam
Year2007
Pages52
ISBN9789067333931
Title seriesSEO-rapport
Series number983
FacultyFaculty of Economics and Business
Institute/dept.FEB: Amsterdam School of Economics Research Institute (ASE-RI)
AbstractIn dit rapport is een instrumentarium ontwikkeld dat de transitie naar een CO2 neutrale glastuinbouw mogelijk maakt.

Om deze forse reductie te realiseren zijn inspanningen nodig op het gebied van kennisontwikkeling met betrekking tot teelt en technologie en op het gebied van de uitrol (diffusie) van duurzame concepten. Uitgangspunt van dit instrumentarium is dat de glastuinbouw deel gaat nemen aan het systeem van emissiehandel in de Europese Unie.

Afhankelijk van het amibitieniveau kan een aanvullend instrumentarium worden ingezet dat bestaat uit de stimulering van duurzame energie en een energiebelasting op het energieverbruik in de glastuinbouw.

Tot slot wordt voorgesteld om de kennisontwikkeling van het telen in (semi-)gesloten kassen te scheiden van de kennisontwikkeling van de duurzame technologie├źn om zo de leercurve versneld te doorlopen.
Document typeReport
Document finderUvA-Linker