The UvA-LINKER will give you a range of other options to find the full text of a publication (including a direct link to the full-text if it is located on another database on the internet).
De UvA-LINKER biedt mogelijkheden om een publicatie elders te vinden (inclusief een directe link naar de publicatie online als deze beschikbaar is in een database op het internet).

Search results

Query: faculty: "FEB" and publication year: "2007"

AuthorsJ. Poort, M. Gerritsen
TitleReacties op visies KPN, Vodafone en Orange inzake waardebepaling GSM-spectrum
PublisherSEO
PlaceAmsterdam
Year2007
Pages17
ISBN9789067333917
Title seriesSEO-rapport
Series number961
FacultyFaculty of Economics and Business
Institute/dept.FEB: Amsterdam School of Economics Research Institute (ASE-RI)
AbstractDit rapport vormt een derde bijdrage uit een serie studies naar de waardebepaling van het GSM-spectrum in 900MHz-band uitgevoerd door SEO Economisch Onderzoek.

In de periode april tot en met juli 2006 heeft SEO Economisch Onderzoek, in opdracht van het Directoraat Generaal Energie en Telecom van het Ministerie van Economische Zaken, een eerste onderzoek verricht naar de waardebepaling. Deze is gepubliceerd onder de titel Waarde GSM-spectrum. De doelstelling van dit onderzoek was te komen tot een realistische schatting van de waarde die dit spectrum voor een nieuwkomer zou kunnen hebben.

Vanwege de zeer ruime bandbreedte van de waarde van het GSM-spectrum, heeft het ministerie aan SEO Economisch Onderzoek gevraagd aanvullend onderzoek te doen, met het oogmerk deze bandbreedte nader te onderzoeken en te komen tot een meest realistisch geachte waarde binnen deze bandbreedte. De uiteindelijk vastgestelde waarde is vervolgens aangevochten door drie grote marktpartijen (KPN, Orange en Vodafone). Wederom heeft het ministerie gevraagd aan SEO Economisch Onderzoek inhoudelijk te reageren op de commentaren van KPN, Vodafone en Orange. Dit rapport geeft deze reactie.
Document typeReport
Document finderUvA-Linker